tirsdag den 27. august 2013

Heej Alle Sammen!!<3

Beklager at jeg ikke har fået blogget, men det har simpelthen været så meget der er sket på de sidste!<3

Noget af det jeg vil dele med jer, at jeg er startet på HF, og er kommet i den fedeste klasse ever!! :-D
Føler mig virkelig hjemme der, og for hver dag der går, bliver set bedre og bedre!


Men, så er der de øjeblikke i livet, hvor man får allermest lyst til at sige fuck alt, og mit var for 10 dage siden og igen i dag... Eks-kærester er bare til besvær! Især den første måned er hård.. men åbenbart ikke for alle partnere... Fik lige lyst til at sætte dette dejlige billede ind, da det passer på mit humør!


Men ellers har jeg haft det fint, udover nogle andre små privat problemer, men sådan er det! That's life!

Mys til jer alle derude! <3

onsdag den 7. august 2013

Forelsket...

Hej alle sammen!<3

Ved I hvad...?
Jeg er simpelthent blevet smask forelsket i en fransk bulldog! De er simpelthen så søde!<3 Jeg tror jeg vil have sådan en, når jeg flytter hjemmefra! :-P



Jeg ved godt at dette er hvalpe udgaven, men som voksen er den stadig sød!!<3 
Og vil gerne have den i sort, og med den lille hvide stribe på brystet :-P

Nå, men senere i dag skal jeg fejre min anden bror's fødselsdag, så det bliver godt :-)<3
Hyg jer!<3

lørdag den 3. august 2013

Brormands Fødelsdag! Hurrrrrrá!

Så har jeg fejret min brors fødselsdag - selvom at selve dagen var i går :-)
Det har virkeligt været en fantastisk dag! :-D Og har fået spist eeeeeeeeen MASSE! Så meget, at jeg har den sygsete kvalme! Bradr! Men, når der endelig er en grund og maden er fantastisk så kan man, og må man, bare ik' stoppe! :-P Og vi fik sådan nogle lækre kirsebær - eller de hedder vidst Moreller - MEN, de smagte godt Anyways!

Ser de ikke gode ud-...? :-P
(Har selv taget billedet :-D...)












De var lækre!


Nå men, nu vil jeg, hvad jeg allerede gør... nå, Jeg vil FORSÆTTE med at dovne foran fjerneren, til at min dyne og pude kalder :-*
Godnat alle dejlige mennesker! Sov godt :-* (Når I når så langt...)<3


torsdag den 1. august 2013

Komedie/Romanstiske Film!

Heyyy søde læsere! :-)

I dag var jeg alene hjemme, og valgte at have en hygge dag, kun mig. Jeg havde en dejlig dag, men for at fylde tiden ud, så jeg nogle fantastiske film! Nogle jeg har set før, men det fleste har jeg ikke set før... eller det vil sige at jeg har set den ene før, MEN de var virkelig gode!<3 Så hvis du er til en god komedie/Romantik, så synes jeg du burde tjekke disse 4 film ud;


Serendipity (på dansk; Lunefulde lykke).
-Handler om to der finder hinanden, udfordrer skæbnen, for at se om de virkelig hører sammen. - Hører de sammen? ;-) Se filmen!






Language of a Broken Heart.
-Handler om en forfatter som skriver romaner om Kærlighed, men hvor hans eget kærligheds liv går i fiasko den ene gang efter den anden - finder han mon den sande kærlighed? Find svaret ved at se filmen! ;-)





Blind dating. (den har jeg set før!:D )

- Uforventet, handler den om en fyr, som er født blind.. Han kæmper for at finde den ægte kærlighed - lykkes det ham? Efter en operation der måske kan give ham synet? ;-) Tjek selv filmen ud!






How to Fall in Love.
- Handler om, hvodan at High School's nørd forelsker sig i den flotteste pige på skolen, møder hende senere i livet, og hvordan hun hjælper ham med at finde den rigtige pige til ham, men... -Bliver hun selv lidt glad for ham? Kan bare sige, se filmen, for den er virkelig sød! :-)




Smiley'erne, er ikke en bedømmelse af filmene, for som sagt, filmene er virkelig gode! Men synes bare, at smiley'erne, var lidt søde! :3

------------------>Men, det var alt her fra!<3 Mys! :-P<-----------------------